Usein kysyttyä

Tällä alueella voit nähdä useimmin meille esitettyjä kysymyksiä ja vastaukset niihin. Halutessasi kerromme lisää – ota yhteyttä!

Onko suodattimenne erotuskyky VTT:n mittaama?

Suodattimet testataan VTT:llä joko päämiehemme tai TrendiWell Oy:n toimesta.

Testauksessa voidaan käyttää myös muita riippumattomia auktorisoituja testauslaitoksia.

Suodattimet testataan aina viimeisimmän testistandardin mukaan, joka nyt on ISO16890.

Ovatko ilmansuodattimienne kehykset metallia?

Toimitamme ilmansuodattimia myös muovi- tai puukehyksellä.

Milloin suodattimet on vaihdettava?

  • Mikäli mitattu painehäviö on yli asetetun ylärajan.
  • Vähintään kerran vuodessa.
  • Silmämääräisen tarkastelun perusteella.
  • Jo ennen kuin hankinta-, vaihtotyö- ja hävityskustannukset ylittävät painehäviön noususta syntyvän energiakustannuksen.
  • Suodattimia toimittava yritys saa myös ilmoituksen ja ryhtyy toimenpiteisiin suodattimen lähettämiseksi sovittuun aikaa asiakkaan kohteeseen.

Miten valvotte suodattimienne laatua?

Päämiehemme testauttaa säännöllisin väliajoin suodatinmateriaaleja sekä valmiita tuotteita. Suodattimet testataan pääsääntöisesti VTT:llä, testauksia tehdään myös Ruotsissa.

Päämiehemme General Filter Italia S.P.A:n suodattimet M5 - F9 ovat Eurovent -sertifioituja. Lisäksi tehdas sekä logistiikkamme on sertifioitu seuraaviin sertifikaatein: ISO9001, ISO14001.

Kuinka usein suodattimenne uudistuvat?

Suodattimemme uudistuvat aina kun tuotekehitystä tapahtuu suodatinmateriaalin kohdalla. Tuotemallistomme on kuitenkin jo lähes täydellinen, eikä uusia malleja juuri tarvita. Asiakkaan tarve ja kokonaiskysyntä kuitenkin ratkaisevat sen, ryhdytäänkö kokonaan uusia tuotteita kehittämään tuoteideoitten pohjalta.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Miten käsittelette tuotetakuuta?

Kun toteamme takuun koskevan tuotettamme, vaihdamme huomautuksen kohteen uuteen ja tarkistamme tuotesarjan muut toimitukset.

Miten pidätte yhteyttä asiakkaisiin?

Hyvin perinteisillä tavoilla, asiakaskäynneillä, soittamalla, lähettämällä sähköposteja ja mainoksia. Olemme nostaneet tietoisesti asiakaskäyntien määrää, sillä kohteen tunteminen, niin asiakkaan edustajan kuin suodatuslaitoksenkin, auttaa tekemään parhaat suodatinratkaisut.

Ovatko suodattimenne kierrätettävissä?

Itse ilmansuodattimen kierrätys on käytännössä mahdotonta, johtuen siihen kertyvistä epäpuhtauksista. Suodattimet hävitetään pääasiassa kiinteistön jätehuoltosuunnitelman mukaan. Suodattimet voidaan myös toimittaa murskattavaksi tai poltettavaksi, tällöin lopputuotteena saadaan energiajaetta.

Miten valvotte toimituksienne laatua?

Toimitusvarmuutta sekä keruun oikeellisuutta mitataan kuukausittain, halutessanne toimitamme siitä raportin.