Oikea ilmansuodatin joka tarpeeseen – vastuullisesti

TrendiWellin energiatehokkaat ilmansuodattimet torjuvat sisäilmasta ihmisille ja tuotannolle haitallisia hiukkasia ja mikrobeja. Oikea suodatin oikeassa paikassa optimoi energiankulutuksen ympäristöä säästäen. Parhaan sisäilman tuotevalikoimamme on maan laajimpia.

Päämiehemme General Filter on tuonut markkinoille uuden, erityisesti energian säästämiseksi kehitetyn tuotevalikoiman. Ratkaisumme tarjoavat maksimaalisen tehokkuuden yhdistettynä minimaaliseen painehäviöön. Tilaa palvelevilta ilmanlaadun asiantuntijoiltamme kiinteistön suodatusjärjestelmän kuntokartoitus tai maksuton suodatinkartoitus!

Lataa General Filterin tuotekuvasto tästä…


Pussisuodattimet

Pussisuodatin on yleisin ilmansuodatin asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmissä. Valikoimassamme on suodattimia ISO Epm 1 -suodatusluokkaan asti. Suodatinmateriaaliksi voi valita käyttökohteen mukaan synteettisen materiaalin, lasikuidun tai markkinoiden uusimman tulokkaan, energiatehokkaan NanoWave-materiaalin. Kehysmateriaalina on pääasiassa metalli riittävän jäykkyyden varmistamiseksi, mutta asiakas voi halutessaan valita myös muovikehyksen. Vastaamme kysyntään ja laajennamme tuotevalikoimaamme tulevaisuudessa puukehyksiin.

Tutustu pussisuodattimiin päämiehemme sivuilla…


Laajapintasuodattimet

Laajapintasuodattimet ovat loistava valinta, jos ilmamäärä on poikkeuksellisen suuri, ilmavirta on suodattimen otsapinnalla pyörteilevä tai suodattimeen kohdistuu vaikkapa lumen aiheuttama mekaaninen rasitus. Laajapintasuodattimen suodatinmateriaali on vekattua lasikuitua, jonka johdosta tehokasta suodatuspinta-alaa saadaan useita kertoja enemmän kuin pussisuodattimissa. Kehysmateriaalina on mallista riippuen muovi tai metalli.

Tutustu laajapintasuodattimiin päämiehemme sivuilla…


Aktiivihiilisuodattimet

Valikoimamme on erittäin laaja. Aktiivihiilisuodattimet voivat olla laajapintatyyppisiä suodattimia, jonka suodatinmateriaaliin on imeytetty aktiivihiiltä. Valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset patruunat, kankaat ja rakeet. Aktiivihiili on hyvä valinta kohteisiin, joissa erilaiset ulkoilmasta tulevat hajut aiheuttavat epämukavuutta työskentelyolosuhteissa.

Tutustu aktiivihiilisuodattimiin päämiehemme sivuilla…


HEPA-ULPA -suodattimet

EPA-, HEPA- JA ULPA-suodattimet sopivat korkealaatuiseen ilmansuodatukseen erilaisissa puhdastilaa vaativissa tuotannollisissa laitoksissa sekä terveydenhuollossa ja sairaaloissa. Jokainen suodatin on yksittäistestattu EN1822- ja ISO 29463-standardien mukaisesti.

Tutustu HEPA-ULPA -suodattimiin päämiehemme sivuilla…


Kasetti- ja pienkonesuodattimet

Kasettisuodattimia on valikoimassamme aina Epm 1 -suodatusluokkaan asti. Suodatusmateriaaleina ovat lasikuitu sekä synteettinen materiaali kehyksen ollessa metallia, pahvia tai muovia. Pienkoneiden suodatinpakkaukset valmistetaan laadukkaasta lasikuitumateriaalista EU:n alueella.

Tutustu kasetti- ja pienkonesuodattimiin päämiehemme sivuilla…


Suodatinmatot

Valikoimassamme on suodatinmattoa kattavasti kaikkiin käyttötarkoituksiin yleisilmastoinnista maalaamoihin. Suodatinmattoja on saatavana eri levyisinä ja pituisina, myös määrämittaan leikattuina paloina.

Tutustu suodatinmattoihin päämiehemme sivuilla…


Ilmanpuhdistimet

GF-PURE AIR on siirrettävä ilmanpuhdistin, joka puhdistaa ilmasta pienimmätkin hiukkaset. Siinä on kolmivaiheinen suodatus; esisuodatus isommille hiukkasille, ULPA-15 viruksille ja bakteereille sekä aktiivihiilisuodatus hajuille. GF-PURE AIR sopii jopa 200 neliömetrin tiloihin, esimerkiksi erilaisiin vastaanottotiloihin, museoihin ja gallerioihin.

Tutustu ilmanpuhdistimiin päämiehemme sivuilla…


Elementit ja järjestelmät

Valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset suodatinosat, asennuskehykset jne.

Tutustu elementteihin ja järjestelmiin päämiehemme sivuilla…


TFM-menetelmä

TFM on patentoitu menetelmä (US Patent 9291487 B2). Se sopii laitteisiin, joissa painehäviön kasvu aiheuttaa energiankulutuksen kasvua. Sen avulla kyetään valvomaan energian kulutusta reaaliajassa ja säästämään käyttöenergiaa. Tämän ansiosta laitteen käyttökustannukset pienenevät ja henkilöresurssit saadaan hyödynnettyä tärkeämpiin tehtäviin.

Lataa pdf-esite TFM-menetelmästä…