Total Filter Management TFM

TFM-menetelmä on TrendiWell Oy:n kehittämä mittaus- ja analysointiohjelma jota käyttämällä voidaan vähentää tuotannon käyttökustannuksia, hiilidioksidipäästöjä, sekä huoltotarvikkeiden logistiikan ja varastoinnin kustannuksia, parantaa asiakas-tyytyväisyyttä sekä ylläpitää asiakkaan luottamusta.

TFM-menetelmä on patentoitu USA:ssa.

Jos haluat tutustua TFM-menetelmään, saat kaikki sen komponentit käyttöön ilmaiseksi. Asiakkaalta veloitetaan vain asennuskustannukset tai hän voi teettää asennuksen omalla henkilökunnalla, tietenkin meidän henkilökohtaisella opastuksella.

TFM-menetelmän anturit tai lähettimet asennetaan mittaamaan erilaisia muuttujia reaaliaikaisesti.

TFM-palvelimessa edellä mainittuja reaaliaikaisia mittaustietoja analysoidaan ja tulokset lähetetään asiakkaan tietokoneen tai mobiililaitteen näytölle.

TFM-MENETELMÄ TUOTTAA RAPORTTEJA ASIAKKAAN KÄYTTÖÖN

TFM-menetelmällä asiakas saa tärkeitä viestejä ja raportteja.

Osa raporteista tulee automaattisesti. Näitä ovat mm. seuraavat:

1. Koneiden ja sen mitattujen osien kumulatiivisesta kulutuksen käyttökustannuksista ja säästöistä pdf-raportti.

2. Hälytysraportti lähetetään SMS-viestinä tai sähköpostiraporttina, kun mittauspisteessä alitetaan tai ylitetään asetettu hälytysarvo.

3. Hälytysraportti lähetetään SMS-viestinä tai sähköpostiraporttina, kun kohteessa on taloudellisesti oikea hetki vaihtaa suodattimet.

PIENENNÄ TUOTANNON HIILIJÄLKEÄ!

TFM-menetelmä laskee reaaliaikaisesti koneen energiatehokkuutta.

Anturit mittaavat sähköenergian kulutuksen ja ohjelma laskee kumulatiivisesti vastaavan hiilidioksidipäästön, hiilijalanjäljen ja reaaliaikaisen SFP-ominaiskulutuksen.

Kaikki tämä on mainittu käyttökustannusten ja säästöjen raportissa.

 Yhteyshenkilö: 0400920775 / Seppo Rausio

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa