Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Sisäilman saastuminen on maailman suurimpia ympäristöongelmia. Meille TrendiWellissä puhdas ilma merkitsee asiakkaidemme hyvinvointia ja terveempää maailmaa. Sisätilojen ilman laatu vaikuttaa merkittävästi yritysten tuottavuuteen ja turvallisuuteen. Hengittämämme epäpuhtaudet ja taudinaiheuttajat voivat aiheuttaa myös vakavia sairauksia.

Virukset tarttuvat helpoiten sisätiloissa, joiden ilmassa myös bakteerit ja allergeenit viipyvät pitkään. Oikeanlainen, tehokas ilmansuodatus torjuu ihmisille ja tuotannolle haitallisia viruksia, hiukkasia ja mikrobeja. Haittavaikutusten riskiä pienentävät myös ilmanvaihtojärjestelmän puhtaanapito ja huolto. Koulutamme edustajamme tarjoamaan asiakkaillemme kohteeseen parhaiten sopivan ratkaisun.

Energiansäästöä ilmassa – innovatiivisesti

Oikea suodatin oikeassa paikassa optimoi myös energiankulutuksen. Autamme asiakkaitamme parantamaan ilmastointijärjestelmien energiatehokkuutta ja minimoimaan niiden ympäristövaikutukset.

Suosimme ympäristöystävällisiä tuotteita, kuten patentoituja NanoWave®-suodatinmateriaaleja. Paremman saasteiden suodatuksen lisäksi niiden innovatiivinen suodatinkangas vähentää merkittävästi energiankulutusta. NanoWave®-materiaaleissa on jopa 40 prosenttia alhaisempi painehäviö verrattuna muihin korkealaatuisiin suodatusmateriaaleihin. Suodattimien vaihtoväli on pidempi ja niiden energiankulutus on jopa 30 prosenttia pienempi.

Optimoimme tuotteiden pakkaukset ja vaadimme kuljetuksissa ajoneuvojen sataprosenttista täyttöastetta. TrendiWell on tehnyt sopimuksen Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n (ent. PYR) kanssa. Sen myötä yritys siirtää markkinoille toimittamiensa pakkausten hyötykäyttövelvoitteet tuottajayhteisöille.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden olla mukana ympäristöystävällisessä suodattimien hävitys- ja kierrätysjärjestelmässämme. Tällä hetkellä suurin osa suodattimista hävitetään kiinteistön jätehuoltosuunnitelman mukaisesti. Ne voidaan myös toimittaa murskattavaksi (Lassila & Tikanoja Oyj) tai poltettavaksi (Ekokem Oy).

Tavoitteena hiilineutraali yritys

Uskomme, että jokainen, pienikin teko ympäristön hyväksi on askel kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Noudatamme ISO 14001 -ympäristöjohtamisjärjestelmää, jota vaadimme myös sidosryhmiltämme. Haluamme toimia suunnannäyttäjänä alallamme tavoittelemalla hiilineutraaliutta. Trendiwell on laskenut hiilidioksidijalanjälkensä vuoden 2019 osalta. Laskelmamme perustuvat ISO 14064-1:2018 -standardiin.

Toimintamme aiheuttamat suurimmat päästöt, tuotelogistiikka ja varastointi, ovat olleet jo pitkään hiilineutraaleja. Suodatinvarastomme toiminnan laatua ohjaa Posti Oyj:n laatu- ja ympäristöpolitiikka. Pienennämme hiilijalanjälkeä myös yrityksen muiden toimintojen osalta. Käytämme toimistossamme hiilineutraalia energiaa ja suosimme vähäpäästöisiä autoja.

Ponnisteluistamme huolimatta täysin hiilettömään toimintaan on toistaiseksi mahdotonta päästä. Vuotuisen hiilijalanjälkemme hyvitämme Gold Standard -sertifioitujen kohteiden avulla. Muun toiminnan päästöt hyvitämme asianmukaisissa vähennyskohteissa. Kehitämme ympäristönsuojelun tasoamme jatkuvasti.

Taatusti laadukkaat ilmansuodattimet

Sertifiointi on tae asiakastyytyväisyydestä ja tuotteidemme laadusta. Päämiehemme General Filterin ilmanvaihtosuodattimet ovat M5-F9 Eurovent-sertifioituja. Lisäksi TrendiWellillä on ISO 9001 – ja ISO 14001 -sertifikaatit.

Noudatamme lainsäädännön vaatimuksia ja seuraamme aktiivisesti lainsäädännön muutoksia. Suodatinmateriaalit ja valmiit tuotteet testataan säännöllisin väliajoin, aina viimeisimmän standardin mukaisesti. Tällä hetkellä standardi on ISO 16890. Pääsääntöisesti suodattimet testataan Eurofins Expert Services Oy:llä ja ruotsalaisessa tutkimuskeskuksessa RISE Research Institutes of Sweden AB.

Sertifikaatit:
TrendiWell Oy: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015.
General Filter: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, Eurovent-sertifiointi.
Posti Oy: ISO 9001, ISO 14001.

Toimintapolitiikkamme

TrendiWell Oy ja sen johto sitoutuu seuraaviin teeseihin:

 • Toimitamme tuotteemme sovittuun aikaan ja sovittuun paikkaan
 • Lisäämme henkilökuntamme ammattitaitoa jatkuvalla koulutuksella, sekä panostamme sen hyvinvointiin ja motivaatioon
 • Otamme aina asiakkaidemme erityistarpeet huomioon, palvelemme tarpeen mukaisesti sekä pyrimme vastaamaan odotuksiin
 • Haluamme toimia virheettömästi, mutta kaikesta huolimatta tapahtuneet virheet korjataan ensi tilassa
 • Olemme pitkäaikainen ja luotettava kumppani
 • Ymmärrämme ja autamme asiakastamme!

Ympäristöpolitiikkamme

TrendiWell Oy ja sen johto sitoutuu seuraaviin teeseihin:

 • Tarjoamme asiakkaillemme energiaa säästäviä asiakasratkaisuja sekä suosimme toiminnassa ympäristöystävällisiä tuotteita.
 • Koulutamme myyjämme tarjoamaan asiakkaillemme energiatehokkaimman ja sopivimman ratkaisun – oikea suodatin oikeassa paikassa optimoi energiankulutuksen.
 • Käytämme omassa konttorissamme uusiutuvaa energiaa.
 • Minimoimme aina suurimmat ympäristövaikutukset, esimerkiksi optimoimalla tuotteiden pakkaukset ja vaatimalla kuljetusten osalta ajoneuvojen 100 % täyttöastetta.
 • Kehitämme ja parannamme jatkuvasti toimintaamme ja sen ympäristönsuojelun tasoa.
 • Noudatamme lainsäädännön vaatimuksia ja seuraamme aktiivisesti lainsäädännön muutoksia.
 • Vaadimme myös sidosryhmiltämme ISO 14001 -ympäristöjohtamisjärjestelmää.
 • Ymmärrämme ja autamme asiakastamme!